search
top

Over Nasomari

Handgemaakte sieraden en kleine geschenkartikelen.  Verbonden met de natuur, elementen, chakra’s en kleur. Intuïtief en met Liefde gemaakt!

Ik ben Natasja, ook wel bekend onder mijn ‘artiestennaam’ Nasomari. Dit is een samentrekking van de eerste twee letters van mijn voor-en achternamen.  Opgegroeid in het midden van het land, later verhuisd naar Limburg voor liefde en studie.  Nu sinds een paar jaar fulltime werkzaam in de techniek, maar in mijn vrije tijd maak ik graag creaties en combineer ik mijn opgedane kennis en interesse in de natuur en de symboliek van de Kelten.

Nasomari’s Creatieve Creaties heb ik in het leven geroepen omdat ik graag met mijn creatieve creaties de wereld een stukje kleurrijker wil maken. Middels kleurrijke sieraden met een symbolische betekenis geef ik jou een mogelijkheid om de unieke en kleurrijke persoonlijkheid die jij hebt  ook uit te stralen.

De wijsheid van Moeder natuur als inspiratiebron – Het toepassen van de kennis die ik heb opgedaan o.a. op het gebied van Keltische natuurtraditie, de Maancyclus en Runen geeft me inspiratie om Intuïtief de kralen en symbolen te kiezen die het sieraad extra krachtig maken voor de drager. Ik werk graag met de symboliek van de Natuur (Levensbomen, Krachtdieren, Elementen) en met diverse Symbolieken van de Kelten, Germanen (Runen) en de Yoga (Chakra’s). Verder verwerk ik ook graag (half-) edelstenen voor een extra krachtige toepassing. Veel andere gebruikte materialen zijn hout, glas, metaal en keramiek.

De boodschap die ik vooral wil meegeven is: Wees kleurrijk, laat je zien en geloof in jezelf. Want dat is ook de kracht elk individu. En luister naar je Intuïtie, die kan je mooie dingen vertellen!

Nasomari_profiel

top