search
top

Lorelei 2017

Tijd voor een nieuw berichtje op de site! Het is een tijdje wat stiller geweest, maar achter de schermen gaat het maken van mooie creatieve creaties gewoon door! Inmiddels is de webshop ook werkend en online en deze gaat nu langzaam gevuld worden met allerlei creaties! Op dit moment staan alleen de St. Justin sieraden er nog in, maar daar komt binnenkort verandering in. Nasomari.nl is het geworden. Je kunt via deze site ook doorklikken naar ‘webshop’ . Nog even geduld, hij wordt in een gestaag tempo gevuld.

Dit jaar sta ik weer op het Lorelei Vrouwenfestival, zowel op Lorelei 1 als Lorelei 2. Als je nog niet bekend bent met het festival: Stel je een plek voor waar je in een veilige bedding 3 dagen lang je vrouw-zijn mag vieren samen met 500 andere vrouwen. Met verschillende workshops in zowel persoonlijke ontwikkeling als creatieve en ontspannende workshops; een marktveld met allerlei mooie producten (waaronder ook die van Nasomari) en lekker eten. Slapen in een tentje in de mooie natuur nabij Zeewolde. Ben ik nog iets vergeten? Meer informatie op de website.

Dit jaar hebben we als ondernemende vrouwen ook een samenwerkingsverband opgericht, de Lorelei Powervrouwen. Wij zullen als groep ook diverse extra activiteiten aanbieden, waaronder de ‘dromenvlechters’ waar we met veel plezier je haar op de mooiste manier zullen vlechten. Een ‘drum smudge’ waarin we door middel van trillingen van de drum je een reinigende smudge kunnen aanbieden. Omdat vuur niet is toegestaan op het terrein en daarmee ook de traditionele wieroken niet gebrand kunnen worden, is het een aanrader om je te reinigen. En vooral veel leuke gezellige dingen! Kom vooral even buurten, relaxen en zijn. Kijk ook even op onze speciale facebook pagina: loreleipowervrouwen

Ik hoop je daar te ontmoeten!

Natasja (Nasomari)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top