search
top

Andere Focus, Nasomari’s Creatieve Creaties slaat een andere weg in

Beste allemaal,

Onlangs hebben we Samhain gevierd, dat is voor de Kelten de start van het nieuwe Keltisch jaar. De Kelten hebben de perceptie dat het jaar niet begint bij de ‘geboorte’ maar al bij de verwekking, als het zaadje wordt geplant. Alles verloopt cyclisch en aan het einde van het jaar wordt de balans opgemaakt en worden de zaadjes voor het komende jaar gekozen zodat in deze periode daar koestering aan kan worden gegeven zodat deze zich het komende jaar kunnen ontwikkelen.

Ook ik heb mijn zaadjes voor de komende tijd gekozen. Ik merk al een tijdje dat het niet meer ‘stroomt’ met de Creatieve Creaties. Dat wat voor mij sinds 2012 als hobby is gestart en in 2014 als heuse onderneming is begonnen heeft me vooral in de eerste jaren heel veel energie gegeven en daar zijn hele leuke creaties, contacten, festivals en persoonlijke sieraden uit voortgekomen. Maar de laatste tijd merk ik dat ik naast mijn 40-uurige werkweek er niet meer de tijd en aandacht aan kan geven om dat op hetzelfde niveau kan houden. Ik had ambitieuze plannen voor een webshop, en heb bijna twee jaar een webshop gehad maar gewoonweg niet de tijd gehad om deze ook te vullen. Dat werkt gewoon niet, dus ik heb besloten niet verder te gaan met de webshop. Zo dat hoge woord is eruit… Ik merk gewoon dat ik de activiteiten niet meer in de huidige vorm wil voortzetten. Dus, vanaf nu gaat het anders. Minder focus op sieraden, meer focus op persoonlijke ontwikkeling d.m.v. Runen, runenleggingen en iets wat ik al een tijdje wil gaan doen: het opzetten van een Rode tent in Geleen.

De flinke voorraad die ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren door het enthousiast maken van steeds weer nieuwe sieraden wil ik gaan afbouwen. Ik ben normaal een beetje huiverig om korting te geven: dat geeft mij altijd het gevoel dat je dan altijd al te veel hebt gevraagd. Ik bouw mijn prijzen eigenlijk altijd zo op dat ik in ieder geval uit de kosten kom qua tijd, aandacht, materiaal met daarop een kleine marge om ook qua overhead uit de kosten te komen (kosten website, boekhouder, rekeningkosten etc.). Misschien marketingtechnisch niet zo’n heel goed idee als je graag veel wilt verdienen, maar ik wil de sieraden voor ieder budget toegankelijk houden en voor mij gaat het er vooral om om mensen blij te kunnen maken met een uniek handgemaakt sieraad dat je verder kan ondersteunen op je persoonlijke levenspad, niet alleen omdat het ‘mooi’ is maar ook omdat de kleuren en gebruikte symbolieken je daarin verder in kunnen ondersteunen. Want alle sieraden zijn met liefde en aandacht gemaakt en zo wil ik ze ook graag verkopen 😉 Maar goed om  een lang verhaal kort te houden wil ik wel graag dat de sieraden de wijde wereld in gaan, dus ik heb besloten tot eind 2017 de verzendkosten voor eigen rekening te nemen en bij hoge uitzondering toch een korting te geven van 10% als je voor meer als €20 aan zelfgemaakte sieraden bij me bestelt. Een unieke kans toch nog een Creatieve Creatie te bemachtigen, OP=OP.

Ik denk dat ik op Facebook een album aanmaak met daarin foto’s van de creaties die nog beschikbaar zijn. KLIK HIER

Liefs en dankjewel voor jullie vertrouwen, feedback, enthousiasme en plezier die jullie me altijd hebben gegeven 🙂

PS: Wil je me verder wel blijven volgen? Op Facebook heb ik de pagina Luna Laguz aangemaakt, waar ik wat meer kennis deel met betrekking tot de maan, natuurcyclus, runen en zal ik daar ook regelmatig ‘Orakelen’, het trekken van een kaart of een rune voor meer inzicht op jouw persoonlijke levensweg.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top