search
top

Zero Plastic Week

Éen week per jaar geen nieuw plastic kopen – zou jou dat lukken? Een groep mensen is een tijd geleden een initiatief gestart om de plastic-soep in onze oceanen te verminderen. Vooral door bewustwording van de hoeveelheid plastic die we elke week verbruiken – soms maar een enkele keer waarna het ‘ergens’ terecht komt – kom je er snel achter dat plastic niet voor alles de oplossing hoeft te zijn.

voor meer informatie en meedoen kun je kijken op de site www.zeroplasticweek.org. Daar staan ook veel tips om zo veel mogelijk plastic vrij te leven.

Om het jou makkelijker te maken en om de plastic tasjes te vervangen die vaak achteloos worden meegegeven heb ik besloten de katoenen draagtas met zelfontworpen godinnenlogo in de aanbieding te doen. Normaal maak ik mijn prijzen zo dat ik geen korting hoef te geven (die zit er al in verwerkt), maar voor dit initiatief maak ik een uitzondering. Dus deze week* zijn de tasjes met de kortingscode ZEROPLASTIC14 maar 5 euro in plaats van 8 euro. Ik zal er op letten dat ik ze plasticvrij naar je zal verzenden. Ga snel naar Etsy – de oplage is gelimiteerd tot 5 stuks dus wie het eerst komt, die het eerst maalt 🙂

Katoenen draagtasje met zelfontworpen godinnenlogo © Natasja Rietveld

Katoenen draagtasje met zelfontworpen godinnenlogo © Natasja Rietveld

PS: In het kader van duurzaamheid ben ik nog steeds op zoek naar een andere manier om mijn sieraden te verpakken – op dit moment zitten de kettingen met beschrijvingen nog in plastic zakjes. Ik ben aan het onderzoeken  of ik dat kan vervangen door gebruik te maken van katoenen of stoffen zakjes maar heb daar nog geen goede leverancier voor gevonden. Heb je voor mij nog tips, dan hoor ik dat graag!

* De kortingscode is geldig t/m 16 juni 2014

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top