search
top

Magic Fair @Kasteel Limbricht

Dat het festivalseizoen is begonnen merk je goed aan de verschillende festivals die nu worden georganiseerd, bijna elk weekend is er wel ergens iets te doen. Naast de veel verschillende muziekfestivals is er ook steeds meer ruimte voor spirituele festials, of gewoon een gezellig samenzijn. Voor ieder wat wils, noem maar iets en er is wel een festival voor.

Vandaag wil ik graag de Magic Fair onder de aandacht brengen – een leuk kleinschalig middeleeuws- fantasy festival in het zuiden des lands op zondag 13 Juli.  Limbricht is een zeer oude nederzetting, ontstaan langs een Romeinse weg en ligt in de gemeente Sittard-Geleen. Het heeft een rijke geschiedenis en ook een mooi Kasteel. Normaal wordt de voorburcht gebruikt als multifunctioneel horecacentrum met een restaurant, vergader-, conferentie- en feestzalen en een bowlingbaan, maar een keer per jaar wordt het omgetoverd tot een heus middeleeuws fantasy feestje. Leuk voor jong en oud, met diverse activiteiten voor kinderen, een leuke markt en levende geschiedenis. Nasomari’s Creatieve Creaties staat binnen in het Kasteel. 

Sfeerimpressie van 2013:

Dit jaar is het weer iets groter gegroeid t.o.v. vorig jaar en net als anders heeft elk jaar een ander thema. Dit jaar is het jaar van het Paard en is er een extra veld ingericht voor de rijkunsten van de Kozakken.

Kaarten zijn te koop in de voorverkoop via internet of bij de receptie van Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht. Kinderen 4-11 2,50 per kind; volwassenen 6,50 euro. Aan de dagkassa zijn kinderen 4-11 3,50 per kind en volwassenen 8,50 euro. Voor kinderen van 0-3 is de toegang gratis.

Datum&Tijd: Zondag 13 Juli van 10.30 tot 18.00uur. Kom jij ook?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top