search
top

Keltische dag @ Blotevoetenpark Brunssum

Heb je komend weekend al iets op de planning staan? Ik heb nog een leuke tip voor je: op zondag 22 Juni wordt er voor de derde keer op het natuurterras van het Blote Voetenpark in Brunssum (Limburg)  een Keltische Dag georganiseerd.

Op deze dag worden daar o.a. de volgende activiteiten georganiseerd: Keltische markt, Keltische Live muziek, Keltische verhalenverteller en de Natureman zal ook aanwezig zijn.

Nasomari’s Creatieve Creaties is ook voor eerst aanwezig met een gevarieerd aanbod (Keltische) sieraden en kleine geschenkartikelen. Ook zal er een mogelijkheid zijn een persoonlijk sieraad te laten samenstellen en zal ik voor het eerst Runenleggingen verzorgen.

Geniet mee tijdens deze Keltische Dag en kom naar Brunssum. Het blotevoetenpark bevind zich in het schutterspark. Volg de borden Schutterspark/blotevoetenpark die leiden naar de straat Ganzepool. Eenmaal op de Ganzepool zie je na +/- 300 meter links een verharde parkeerplaats met een bord van het blotevoetenpark. Hier bevindt zich de ingang. Parkeren is gratis. Als je met de auto komt kun je op je navigatie intypen:  Ganzepool 9a (6443 WZ)

Entree is gratis (Voor het blotevoetenpark gelden reguliere tarieven), De markt is van 11 tot 18uur.

Over het het Blote Voeten Park:

Het blotevoetenwandelen op het blotevoetenpad is een uitdaging om de natuur op een andere manier te leren kennen. Het is gezond, uitdagend en leuk!

Over een traject van 4 kilometer wandel je over verschillende ondergronden van mos, bosgrond, kiezel, steenkool, zand, houtknuppels, boomschors, kleikorrels, water en modder; U voelt koud en warm, vochtig en droog. Laat je voeten masseren door de natuur! Verder vind je vele voetenspreuken en voetenspelletjes op je pad. Ook is er het keltisch bos met een labyrint, triade en een oneindige cirkel. Geniet daarnaast van een echte droomvijver waar je kunt bijkomen of pootje kunt baden. Ervaar zelf de helende werking van het wandelen op blote voeten en volg het pad op eigen gelegenheid. Wandel alleen,met uw partner,kinderen,vrienden of collega’s het natuurpad.

4000 jaar ervaring – Het lopen op blote voeten over verschillende ondergronden heeft een werking die eigenlijk
gelijk staat aan voetreflexologie.
Voetenreflexologie is al zo´n 4.000 jaar oud, en komt oorspronkelijk uit India en China en lijkt veel op acupressuur. Door het lopen op blote voeten stimuleert u zo´n 30.000 zenuwbaanuiteinden die onder de voet zitten. Het lopen door water en modder geeft bovendien een zogenaamd kneippeffect. De voeten worden weer soepeler en beweeglijker. Na het lopen op blote voeten ervaart u meer energie, stromend door uw hele lichaam. Het unieke beleven van de natuur en het directe contact met de aarde werken ontspannend en stimulerend op lichaam en geest.

 

logo blote voeten park

BloteVoetenPark Brunssum


voor meer informatie zie http://www.blotevoetenpark.nl/NL/index.html

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top