search
top

Kalender Keltisch Jaar (Nov 2014- Okt 2015)

Sinds een paar jaar ontwerp ik een kalender voor eigen gebruik, gebaseerd op het Keltisch jaar. Het Keltische jaar begint met het jaarfeest Samhain, wat in de Keltische Traditie met de volle maan van de Klif gevierd wordt. Omdat ik me graag laat inspireren door de natuur, de maan,  runen en de Keltische jaarfeesten heb ik iets gemaakt wat vooral werkbaar is en goed aanvoelt.  Omdat ik veel positieve reacties heb gehad op de laatste kalender en andere mensen hem ook graag wilden gebruiken, heb ik dit jaar 25 exemplaren laten drukken.

De kalender is gedrukt als A4-hangkalender op 250 grams gerecycled papier. Hij start in november 2014 en loopt t/m oktober 2015. Op elke maand is een natuurfoto afgedrukt met een samenvatting van de energie van die maan en een rune die je kan helpen op jouw persoonlijke levensweg. Ook de maanstanden (donkere en volle manen) staan op de kalender. Zowel de datum van de Keltische jaarfeesten (op de volle maan zelf), als de vaste datums die met wicca worden gebruikt zijn aangegeven.

De kalender heeft referentie CC-0361 en kost €15, verzenden binnen Nederland kost €2,75. Bestellen kan via Etsy of stuur me even een mailtje op info [at] creatieve-creaties.nl

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top