search
top

Lorelei Vrouwenfestival

Zoals je misschien al hebt gemerkt ben ik de laatste tijd druk bezig geweest met creëren! Veel nieuwe kettingen, oorbellen en setjes gemaakt want in Augustus gaat het gebeuren, dan sta ik voor het eerst met een Marktkraampje op het Lorelei Vrouwenfestival!

Samen met Daphne van Cerridwens zullen we er een mooi, kleurrijk en fleurig standje van maken! Voel je welkom om een kijkje te komen nemen! Helemaal zeker is het nog niet, maar ik heb plannen om het een en ander aan kralen en materialen mee te nemen, zodat ik ook ter plekke persoonlijke sieraden kan samenstellen. Laat even weten als je daar interesse in hebt, dan kan ik daar rekening mee houden!

De magische wereld van Lorelei: Laat je meevoeren naar een plek ‘buiten tijd en ruimte’, naar de magische wereld van Lorelei! Stel je voor: Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktstalletjes, heerlijk eten, twee danstenten om je uit te leven, een Mysterieveld waar doorlopend een heilig vuur brandt en een stille tempel ingericht is. Kortom, een wereld waar je alle facetten van het vrouwzijn kunt ervaren. Drie dagen helemaal voor jou, om je op te laden, te genieten, te leren, te delen, te ervaren, te geven en te ontvangen.

Het festival is van 16 t/m 18 Augustus 2013. Het is niet mogelijk om een dag(deel) te komen, je moet je inschrijven voor het hele weekend. En geloof me, dat is hartstikke leuk! Ook dit jaar ontvangen alle vrouwen op Lorelei weer een tas vol met leuke, lekkere, inspirerende encreatieve verrassingen. Daar heb ik ook mijn steentje aan bijgedragen: ik heb 50 creatieve creaties gemaakt binnen het thema ‘be a queen’; allemaal uniek, net als jij!

Meer informatie over het Lorelei Festival:  http://www.loreleifestival.nl/

Lorelei Vrouwenfestival

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top