search
top

Telefoonhangers, Kettingen en Armbanden

Het is even een tijdje stil geweest op deze website. Foto’s van nieuwe creaties zijn een stuk sneller geüpload op Facebook en omdat ik toch wat meer tijd en aandacht wil besteden aan de stukjes die ik schrijf op deze website, heeft dat af en toe wat langer nodig. Maar niet getreurd, hier is weer een heel verhaal met lees/kijk plezier!

Telefoonhangers

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met verschillende projectjes. Ik ben begonnen met het maken van telefoonhangers, om met de feestdagen een leuk kleinigheidje te kunnen weggeven aan familie en vrienden. Verder heb ik diverse opdrachtjes gehad, o.a. losse opdrachten voor armbanden en heb ik voor een vrijgezellenfeestje iedereen voorzien van een bijelkaar passende armband. De afgelopen tijd ben ik ook wat meer kettinghangers gaan zoeken voor het maken van diverse kettingen, als het goed is mag ik namelijk ook wat van mijn creaties uitstallen op de stand van Cerridwens op het Lorelei festival in Augustus!

telefoonhangers_1

 

Andere Creatieve Creaties

Naast het maken van sieraden ben ik ook creatief geweest met diverse andere dingen, tijdens een workshop op eenlampenkap weekendje in Drenthe heb ik een lampekap in elkaar gevlochten van hazelaartakken en heb ik een Mantel die ik heb gedroomd van mijn krachtdier (Vos) omgezet naar een schets en de opdracht gegeven om die te laten maken  door Brunhilde Fantasy Clothing (zo creatief ben ik nog niet haha 😉 ). Spannend! Nu alleen nog een staart, maar die ga ik denk ik wel proberen zelf te maken.

vosmantel_voor

Edelstenen

Ook weer veel leuke edelstenen kraaltjes gevonden bij de lokale new age winkel hier in Geleen, Universum. Ze hebben geen echte kralencollectie maar als er eens een armband of iets dergelijks stuk gaat leggen ze de kraaltjes voor me apart 🙂 dan kan ik die voor een leuk prijsje kopen en daar kan ik weer leuke setjes mee knutselen, zoals “Magic Midnight” met Blauwfluss en Agaat. Ik heb nu ook gefaceteerd Lapis Lazuli liggen, en mijn handen kriebelen al om daar wat moois mee te maken.

magic-midnight

Recente Creaties

Hier dan nog een kleine selectie uit de creaties van afgelopen maand. Klik op de tumbnail voor de omschrijving.

malou-en-laraamethist-rozemystic-greenwhite-fox

Infinityceltic-rainbowkeltische-knoopkettingen

 

 

 

 

One Response to “Telefoonhangers, Kettingen en Armbanden”

  1. Christien schreef:

    Elke keer ben ik weer verrast hoe prachtig en complex sommige sieraden van jou zijn. Je hebt oog voor het kleine detail en de grote eenheid van je creaties. Je intuïtie leidt je en dan creëer je. Mooi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

top